Ervaringen - Vasomotietherapie - behandeling van chronische klachten en pijn.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ervaringen
Francien:

In het voorjaar ben ik naar de informatieavond van Mario Bardoel geweest.

Ik ging daar heen voor mijn dochter die CVS heeft.

Zelf had ik een iets te hoge bloeddruk en eczeem.

Mede door de begeleiding van Mario heeft mijn dochter heeft nu een stuk minder last van haar chronische vermoeidheid.

Mijn bloeddruk is nu een stuk lager en mijn eczeem is bijna helemaal verdwenen.

_________________________________________________________________________________________________________________

   

Lodewijk: 

Ik heb al jaren erge last gehad van Polyneuropathie , C.I.A.P. dat is nu voor 85% over. In 2002 ontdekte ik dat ik Polyneuropathie had met weinig klachten, vanaf 2013 waren de klachten erger. Ik kon bijna niet meer wandelen, maximaal 5 minuten. In 2015 na sterk aandringen bij de huisarts, die zei: er is niks aan te doen, ben ik naar Tilburg het Sint Elisabeth ziekenhuis geweest, bij een neurologe die gespecialiseerd is in mijn klachten. Na uitgebreide testen, was de uitslag: Lodewijk u heeft C.I.A.P. en er is niets aan te doen. Dat was in augustus 2015. Ze zei ook dat ik rond de Kerst met een rollator zou lopen. Mijn klachten waren toen: 24 uur per dag pijnlijke-, tintelende-, stramme- en gevoelloze voeten , evenwicht storingen. Ze zei ook: je moet er mee leven!!!

Ik ben toen fanatiek mijn voeten gaan behandelen met de Vasomotie therapie: 2 x daags voeten met de B-spot programma P3, mijn benen met de B-pad programma P3 met de B-pad. Ook iedere dag de B-mat 2 x 8 minuten.

Na 8 weken het volgende resultaat: pijn; 40% minder, tintelen; 30% minder, de rest ook iets minder.

Na 6 maanden: pijn 60% minder, tintelen 50% minder de rest ook iets beter.

Na 1 jaar: pijn 75% minder, tintelen 70% minder, evenwicht stuk beter gevoel weer een beetje terug in de voeten.

Nu na 3 jaar, ben ik een gelukkig mens, voor het eerst in 5 jaar weer de strandwandeling van 7 Km in Turkije kunnen maken zonder pijn. Ook squash ik 1 uur per week en zwem 2 x per week zonder reactie en zonder pijn: nu pijn 95% weg, tintelen 90% weg, evenwicht 60% beter, stramme voeten 75% beter, gevoel weer beter 50%. De term: je moet er mee leven  klopt dus gelukkig niet. Andere klachten zoals versleten knie, weer in orde, maag darm klachten zijn weg, rugklachten sterk verbeterd.

Met de vasomotie therapie is dit gelukt. Het was een flinke investering om de Pro te kopen, maar dat scheelt de helft van de tijd. Heb je vragen en/of geloof je het niet, bel me gerust.

 

AnneMarie


In 2009 heb ik Q-koorts gekregen, klachten: moe, hoofdpijnen, spierpijnen, weinig energie, na de Q/koorts kuur was het iets beter, maar mijn kwaliteit van leven was slecht, en ik was vooral dodelijk vermoeid. In 2015 hebben we de vasomotie therapie aangekocht en ik kreeg al snel resultaat, meer energie, pijnen minder en alles werd wat beter. Nu 2018 heb ik bijna geen last van de Q-koorts , af en toe een paar dagen moe. Maar dat is gelukkig snel weer weg, mijn kwaliteit van leven is prima nu. Ook had ik flinke Artrose in de nek, met hoofd schudden erbij, ik kon door de pijn ook geen auto meer rijden. Na enkele maanden behandeld te hebben met de B-spot op mijn nek is het hoofd schudden weg en de pijn ook, geen last meer van.

 


_________________________________________________________________________________________________________________

         

Tel: 0492 352324 E-mail: ietjezeguers@gmail.com

Mevrouw Zeguers

Met polyneuropathie, als gevolg van diabetes type 2 had ik me al bijna verzoend met het leven als een oude van dagen. Weinig energie, geen lange boswandelingen meer met mijn hond, elke nacht jankend van de pijn door het huis dwalen. Totdat ik de kans kreeg de vasomotie therapie te gebruiken. Al na twee weken was de nachtelijke ellende beduidend minder en ik kreeg weer energie.

Dat was het begin van een spiraal naar boven: minder pijn en ongemak, zin om van alles weer op te pakken. Dus ook mijn overgewicht en leefstijl. Ik zie de vasomotie therapie echt als een hulpmiddel om de regie over mijn eigen lijf te houden. Met resultaat: insuline tot de helft teruggebracht en vele kilo’s kwijt. En al een paar keer opspelende spieren gesust. Een paar dagen de Bpad gebruiken en de pijn is weg. Zonder ontstekingsremmers! Zo wil ik van nog meer pillen af zien te komen. En toen mijn hond-op-leeftijd last kreeg van een stijve achterpoot, heb ik hem ook maar op de mat gelegd. Ook bij Joep helpt het aanzienlijk!____________________________________________________________________________________________________________________


Rob uit Utrecht, Fibromyalgie.


Ik lijdt al zo’n 20 jaar aan fibromyalgie, het grootste deel van mijn leven.

Binnen 1 week gebruik van de Vasomotietherapie mat waren mijn klachten met zo’n 90% afgenomen!

Ik kon me niet herinneren me ooit zo goed gevoeld te hebben. Meer energie, beter slapen, beter humeur.

 

Aan het eind van de 2e week leek mijn lichaam helaas te ‘wennen’ aan de therapie en nam het positieve effect weer af. Het niveau van pijnverlichting van de eerste twee weken is niet meer teruggekomen, maar de klachten zijn wel blijvend afgenomen.

Ik kan dus makkelijker een tijd staan, zitten of lopen, heb minder last van rug en nek en meer energie.

 

Ik gebruik de mat nu 4 maanden, onder goede begeleiding van Mario. Het is geen wondermiddel voor fibromyalgie maar het kan wel de pijn verlichten. Het effect zal voor iedereen anders zijn, zo denk ik. En heeft ook zeker te maken met hoeveel je daarnaast beweegt, hoe gezond je leeft, hoeveel stress je hebt.

Ik hoop dat het positieve effect van de therapie aanhoudt (ik denk het wel) en dat ik misschien zelfs door de maanden heen nog meer pijnverlichting mag ervaren dankzij het gebruik van de mat. Ik lees van andere gebruikers dat zelfs na een jaar gebruik nog meer positieve effecten kunnen optreden.

 

De mat is heel simpel in gebruik en Mario is oprecht geïnteresseerd en blijft helpen. Als je ook lijdt onder fybromyalgie en twijfelt over de behandeling, bel me dan gerust.

 

 

 


_________________________________________________________________________________________________________________

De heer Van der Leegte


‘Ik heb longfibrose en ben diabeet. Verleden jaar was ik op zoek naar een rolstoel. Daarbij hoorde ik van het bestaan van de vasomotie therapie en de gunstige werking op de bloedvoorziening. Dat leek me de moeite van het proberen waard, want ik kwam niet voor een transplantatie in aanmerking door vernauwing van de kransslagaderen. Misschien kon vasomotie therapie daarbij helpen. Vrij snel merkte ik dat ik minder insuline nodig had. Ik krijg ook medicijnen om de longfibrose te remmen en wellicht is daar ook minder van nodig.

Ik werd doorgestuurd naar het Hart- en Longcentrum in Nieuwegein. Daar zijn allerlei onderzoeken gedaan en de resultaten vastgelegd. Ik voel me redelijk stabiel, het voelt beter. Ik ben benieuwd of er verbetering is te constateren als die onderzoeken opnieuw worden gedaan. De arts daar is geïnteresseerd in die vasomotie therapie. En voor mij zijn het de cijfers die tellen, dan heb je goed vergelijkingsmateriaal. Wat zal ik een gat in de lucht springen als die vernauwingen inderdaad weg zouden zijn en zich nieuwe mogelijkheden voordoen.’  

_________________________________________________________________________________________________________________E-mail: basgeerts@zorgmed.nl


Dhr Geerts


Ik zat dicht tegen een Burn-out aan toen ik in aanraking kwam met Vasomotietherapie.

Ik kon mijn baan teamleider niet goed meer uitvoeren, iets wat ik nog nooit had gemerkt.

Maar na zes weken tweemaal daags acht minuten Vasomotietherapie  had ik al weer zoveel energie dat ik nog maar éénmaal per dag op de mat ben gaan liggen,  anders kreeg ik al teveel energie.

Dit heb ik nog twee weken gedaan en heb toen de apparatuur teruggeven.

We zijn nu maanden verder en het gaat nog steeds goed. Ik heb wel een paar taken afgestoten maar ik sta er toch van te kijken dat ik alleen door die therapie er zo bovenop gekomen ben.

Hebt u vragen, dan beantwoord ik ze graag.


_________________________________________________________________________________________________________________


Nicky


Ik heb CVS ME, het chronisch vermoeidsheidsyndroom en ben nu een tijdje bezig met deze therapie.

Plotseling merkte ik op dat ik meer energie had. Ik ben op 1 dag gaan winkelen, op bezoek geweest bij familie en nog het huis gepoetst. 

Een paar maanden geleden was 1 van deze activiteiten op een dag al meer dan genoeg voor mij!

_________________________________________________________________________________________________________________


Dhr Van der Pol.


Hallo, ik ben Bas van der Pol (43), Eind 2016 heb ik een burn-out gekregen. Naast de hulp die ik ben gaan zoeken en de patronen die ik veranderd heb, ben ik begin 2017 gebruik gaan maken van de mat.

Ik merkte wanneer ik op de mat ging liggen, ik steeds in balans kwam. Waar in het begin dit snel weer weg was, bleef de balans gaande weg langer in stand. Ik kon ook mee bewegen wat er van mij gevraagd werd en kon beter bij emoties. Deze mat heeft er mede voor gezorgd dat ik binnen 11 maanden 100% goed hersteld was.

Klachten die ik kreeg in spieren herstelden snel. Een aankomend griepje haalde het niet.

Tot op heden gebruik de mat 2 maal per dag. Ook al betekent dit dat ik om 4.45 uur op moet.

Ook mijn vrouw, dochter en zelfs de Tackel hebben er baat bij.

Als u mijn verhaal van mijzelf wilt horen of u heeft nog vragen. Vraag bij Mario mijn telefoonnummer en bel mij. Ik wens u hetzelfde als wat de mat mij gebracht heeft.

Groetjes Bas_________________________________________________________________________________________________________________


Herman

 

Ik ben weer optimistisch

Na drie maanden op de vasomotie-mat voelde ik pas echt resultaat. Mijn rug- en nekklachten zijn veel minder geworden en mijn rusteloze benen zijn vrijwel helemaal verdwenen.

Maar het beste resultaat is toch het slapen. Voorheen heb ik veel slaappillen geslikt, maar die hielpen niet. Ik kreeg daarvoor zelfs therapie, maar zonder resultaat. Op de mat slaap ik nu uren achter elkaar en ik ben ook veel rustiger geworden.

Ik heb veel meer energie en onderneem van alles.

Nu behandel ik mijn rug extra en ook daar heb ik nu geen pijn meer.

Ik ben weer de optimist die ik was en ik geniet weer van het leven, dankzij de vasomotietherapie met de mat.

Mocht u contact met mij willen opnemen kan dat via Mario


_________________________________________________________________________________________________________________

Mevrouw Kluitmans.


De afgelopen 4 maanden heb ik de Vasomotie-mat mogen uitproberen bij Lemar hulpmiddelen.

De begeleiding was heel professioneel en deskundig. Mario staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren. Hij neemt geen risico met de gezondheid van zijn klanten.

Helaas heeft Vasomotietherapie bij mij niet tot verbetering van mijn ernstige gezondheidsklachten geleid.

Ik ben wel heel erg blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om dit vast te kunnen stellen, zonder eerst tot aankoop over te moeten gaan. Ook terugname van het apparaat werd heel netjes afgehandeld.

Mevrouw Kluijtmans

_________________________________________________________________________________________________________________


Els uit Schijndel


Twee jaar geleden, ik was toen 71 jaar, werden de klachten die ik had steeds erger. Ik heb fibromyalgie, over heel mijn lichaam en al 4 jaar een handbrase om het duimgewricht te beschermen. Kon soms mij met moeite aan- en uitkleden en had hulp nodig van mijn man. De dokter kon niets anders doen als pijnstilling voorschrijven en zijn begonnen met morfinepleisters van 10mg. 


Op een avond was er in Boekel een bijeenkomst om de Vasomotietherapie te promoten en wij besloten dit te proberen.

Na ongeveer 4 weken voelde het al veel beter en kon de morfinepleister gehalveerd worden (eerst 10 mg maar al snel naar 5 mg) en na 3 maanden ben ik overdag helemaal pijnloos en kan met veel energie weer alles aan. 

Ik gebruik nu geen pijnstilling meer!

 

Ook mijn man, met hoog chloresterol en hoge bloeddruk, heeft minder medicijnen nodig. Ook hij heeft er veel baat bij. Wij willen dat dit nog heel lang blijft en zijn blij dat wij de vasomotiemat gekocht hebben.

Als jullie contact met mij op willen nemen dan is dat geen probleem.

 


Staat het ziektebeeld waar u graag een ervaringsdeskundige over zou willen spreken er niet bij dan bel gerust: 0485 385858 en

ik breng u in contact.


_________________________________________________________________________________________________________________


Ria 


Ik ben ruim twee jaar geleden begonnen met de Vasomotietherapie.

Ik kon bijna niet meer lopen door de pijn in mijn spieren. Ik zou in een rolstoel belanden.

Na 11 weken op de mat kon ik al beter lopen en had minder pijn. Nu gaat het nog weer beter met me. 
Ik heb nog wel soms pijn maar dan ga ik even op de mat en de pijn is zo weer weg. 
Ik ben erg blij met de therapie en met de begeleiding van Mario destijds en kan nog steeds vooruit zonder rolstoel.

Als iemand mij wil bellen dan mag dat. Dit kan via Mario.

_________________________________________________________________________________________________________________Willy

Ik ben twee jaar terug begonnen met deze therapie.  Ik kon bijna niet meer lopen. Ik was snel moe. 
Na een maand of drie was het al veel beter. 
Ook had ik geen last meer van mijn spataderen. 
Mijn vrouw had erg veel last van hoofdpijn en dat was na een paar maanden al voor drie kwart verdwenen. 


_________________________________________________________________________________________________________________

Annabel

Door de mat dagelijks te gebruiken is mijn bloeddruk gezakt van 90-140 naar 80-120. Dat is heel belangrijk omdat ik al een verdikte hartwand (aneurysma) heb. Bij een verhoogde bloeddruk wordt de hartwand nog dikker en moet ik geopereerd worden. 


Ik ben heel blij dat door het gebruiken van de mat mijn bloeddruk is verlaagd met ook nog eens met minder medicijnen._________________________________________________________________________________________________________________

Thea en Henrie

Na alles wat ik heb gedaan om te kunnen slapen heb ik eindelijk iets gevonden wat echt werkt. Als ik voorheen misschien twee nachten per jaar had dat ik een uurtje of 5 kon slapen dan was dat veel. Door de Vasomotietherapie slaap ik nu elke nacht goed! Ik voel me fit en ben veel helderder van geest. Mijn man Henrie slaapt ook goed en is overdag ook veel fitter._________________________________________________________________________________________________________________

Trees

Na een jarenlange zoektocht bij diverse specialisten en in het alternatieve circuit, kwam ik bij de vasomotietherapie terecht. Mijn klachten zijn prikkeldraadgevoel in mijn ledematen en gezicht, vooral ‘s nachts. Hierdoor sliep ik vaak heel slecht en ik werd er moedeloos van. Via een advertentie in een plaatselijk krantje met het aanbod om het 4 maanden uit te proberen, kwam ik met Mario Bardoel in contact. 


Na een week voelde ik al verschil. Het kost even tijd om uit te zoeken welke instelling bij je past, maar door veelvuldig appcontact met Mario lukt dit wel. Na een maand was mijn slaap goed te noemen en mijn klachten wel met 80% verminderd.  Wat een verademing! Soms even bijstellen als de prikkeling weer terug komt, maar ik weet dat het weer goed komt!_________________________________________________________________________________________________________________

Trudy

Mijn bevindingen m.b.t. de Vasomotietherapie:


Nadat ik de Vasomotietherapie-mat 4 maanden op proef had gebruikt, was ik ervan overtuigd dat ik een goede keus zou maken door deze aan te schaffen. Het gebruik ervan geeft mij een algeheel gevoel van welbevinden. Langdurige gewrichtspijnen ten gevolge van overbelasting, bijvoorbeeld door het werken in de tuin, zijn sterk verminderd. Voorheen vormden deze klachten een flinke fysieke belemmering. Mijn energie en lichamelijk functioneren lijken een “boost” te hebben gekregen. 


De therapie is onmiskenbaar van positieve invloed op mijn pijnlijke benen en gezwollen enkels. Het geeft een prettig gevoel dat er ook na aanschaf alle aandacht en advies is voor vragen en onduidelijkheden._________________________________________________________________________________________________________________Mensen die u ook mag bellen:Adrie (79)

Carpaal tunnel syndroom_________________________________________________________________________________________________________________

Toon ( 71)

Etalage benen
Oedeem / Steunkousen
wondroos 
energie / snel moe

_________________________________________________________________________________________________________________

Johan (54)

Artrose in de handen
Stijve spieren


_________________________________________________________________________________________________________________

Bert (76)

Snel vermoeide benen
Rugpijn


_________________________________________________________________________________________________________________

Riet (77)

Slecht slapen
Artrose
reuma 
Koude handen voeten
Weinig energie
Lusteloos
Osteoporose 
Neerslachtig


_________________________________________________________________________________________________________________

Toon (82)

Koude handen en voeten
Slecht slapen


_________________________________________________________________________________________________________________

Elisa (34)

Weinig energie
Moeilijk lopen
H S P
Rugpijn


_________________________________________________________________________________________________________________

Jan (78)

Weinig energie/moeilijk lopen
Cholesterol
Open wond

_________________________________________________________________________________________________________

Ria (79)

Artrose
Reuma 
Weinig energie


_________________________________________________________________________________________________________________

Emanuela (39)

Rugpijn
Slecht slapen

_________________________________________________________________________________________________________________

Sjan (68)

Krampen
Strame/pijnlijke spieren, vooral benen, nek en schouders
Slecht slapen
Moeilijk lopen


_________________________________________________________________________________________________________________

Niek (53)

Rugklachten
Korte stukjes kunnen lopen/pijnlijke onderbenen
Artrose
slecht slapen


_________________________________________________________________________________________________________________

Marian (51)

Vermoeide benen
spierpijn
Verminderde nierfunctie
spatadderen


_________________________________________________________________________________________________________________

Els (70)

Krampen
Slecht slapen
Pijnlijk been


_________________________________________________________________________________________________________________

Toos (81)

Rusteloze benen
Slecht slapen
Hogebloeddruk
Artrose
Neuropatie
Oedeem


_________________________________________________________________________________________________________________

Truus (79)

Oedeem
Pijnlijke spieren
Spanningen
Bronchitis
Hernia

_________________________________________________________________________________________________________________


Jose (69)

Artrose nek
Energie

_________________________________________________________________________________________________________________


Casper (83)

Versleten knieën (artrose)
Vermoeidheid

_________________________________________________________________________________________________________________


Cor (72)

Versleten knieën
Last met lopen

_________________________________________________________________________________________________________________


Mieke (73)


Artrose in heup, nek en handen.
Energie

_________________________________________________________________________________________________________________


Bart (69)

Energie
Moeite met lopen.

_________________________________________________________________________________________________________________


Lucas (27)

Burn- out

_________________________________________________________________________________________________________________


Janneke (59)

Pijnlijke schouder door Artrose  
Stijve en pijnlijke spieren

_________________________________________________________________________________________________________________


Els (61)

Weerstand / verkoudheid

_________________________________________________________________________________________________________________


Peter (52)

Vermoeidheid
Futloos

_________________________________________________________________________________________________________________


Willemien (64)

Reumatische handen
Weinig energie

_________________________________________________________________________________________________________________


Mario Bardoel (47) 

Versleten heup door Artrose was de diagnose in 2011. Met Vasomotietherapie geen pijn meer, zonder operatie.

_________________________________________________________________________________________________________________Rob (67)

Open wond die moeilijk dicht ging

_________________________________________________________________________________________________________________


Desiree (41)

Fibromyalgie
Vermoeidheid, zelfs geen auto kunnen rijden

_________________________________________________________________________________________________________________


Leen (71)


Diabetes
Humeur
Energie

_________________________________________________________________________________________________________________

 
Piet (70)

Spataderen

_________________________________________________________________________________________________________________


Wim (64)

Hogebloeddruk
Moeilijk lopen

_________________________________________________________________________________________________________________


Nel (72)

Energie
Stoelgang

_________________________________________________________________________________________________________________


Marjan (53)

CVS ME, chronische vermoeidheid

_________________________________________________________________________________________________________________


Cor (74)

Jicht

_________________________________________________________________________________________________________________


Berta (78)

Reuma
Stoelgang

_________________________________________________________________________________________________________________


Maarten (49)

Rugpijn
Energie

_________________________________________________________________________________________________________________


Ger (81)

Energie
Duizelig met inspanning

_________________________________________________________________________________________________________________Franchien  (78)

Artrose in nek
Pijnlijkespieren

_________________________________________________________________________________________________________________


Piet (75)

Koude handen en voeten

_________________________________________________________________________________________________________________


Franchien (76)

Stoelgang
Weinig kracht in armen en handen
Brochitis

_________________________________________________________________________________________________________________


Truus (81)

Zenuwpijnen
Energie
Slaapproblemen
Rugpijn

_________________________________________________________________________________________________________________


Henk (65)

COPD

_________________________________________________________________________________________________________________


Harrie (82)

Energie
Pijnlijke versleten knie

_________________________________________________________________________________________________________________Jaqueline (48)

Eczeem
Hogebloeddruk
Wat spanningen

_________________________________________________________________________________________________________________Bert (79)

Pijnlijke / versleten heup

_________________________________________________________________________________________________________________


Tini (76)

Chorestorol

_________________________________________________________________________________________________________________

  


  
Contact:
Mario Bardoel
0485 385858
Dr. Jan Hoevenaars
  
Bedriijfsinformatie:
Vasomotietherapie
Tweede stichting 13
5841 DC Oploo-Elsendorp
KVK 64895610
BTW NL001899415B36  
© Mario Bardoel | Realisatie Uw PC Dokter Uden
 


Bedriijfsinformatie:

Vasomotietherapie
Tweede stichting 13
54841 DC Oploo-Elsendorp
KVK 64895610
BTW NL166807436B03

Contact:

Mario Bardoel
0485 385858
info@vasomotietherapie.nl
Dr. Jan Hoevenaars
janhoevenaars@outlook.com

Gelinkte domeinen:
verbeteruwlongen.nl
pijnbestrijdingthuis.nl

Onderdeel van:
lemarhulpmiddelen.nl

© Mario Bardoel | Realisatie Uw PC Dokter Uden

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu